Kijk met ons mee door de jaren heen

Over ons

Op 1 juli 2000 is Nedbase opgericht. Toen nog gevestigd aan de Van Heemskerckstraat, waarna we in 2004 naar het Molenwater verhuisden. Zestien jaar later is ons fijne kantoor – na vele klusmomenten – flink uitgebreid. Net als ons team! Inmiddels tellen we ruim 40 bevlogen vakidioten. In die 20 jaar is er zowel bij Nedbase als in het online landschap véél veranderd. En wij groeien iedere dag mee. We zijn digitaler dan ooit!

 

En dan is het 2020. Het einde van het jaar is bijna in zicht. Op alle fronten was het een bijzonder jaar, dat we niet snel zullen vergeten. Het was ook het jaar waarin wij 20 jaar bestaan. We zijn blij, dankbaar en trots dat we al 20 jaar mooie online projecten mogen creëren, samen met onze fijne opdrachtgevers en ons topteam. En ondanks deze gekke tijd, willen we toch bij deze mijlpaal stilstaan. Samen met jou!

 

Om ons jubileum te vieren, nemen we je graag mee op een trip down memory lane. We verzamelden onze beste foto’s in een digitaal fotoboek: van pareltjes uit de oude doos tot recentere kiekjes. Kijk je met ons mee door de jaren heen?